KaDy - SoFo (8 - 0)

Aika: 28.1.2012 15.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


KaDy jatkaa voittokulkuaan!

Tällä kertaa vahvavireisen Dynamon jyrän alle jäi sarjanousija SoFo. Punamusta myrsky pyyhkäisi taululle tylyt 8-0 -voittolukemat ottelussa, jossa vierailla ei ollut sanansijaa. Komeita miehiä ja kauniita maaleja oli seuraamassa vain 115 silmäparia, mutta pienestä lukemasta huolimatta Monnarilla kaikui kauden toistaiseksi parhaat kannustukset: lehtereille oli kutsuttu yli parikymmenpäinen pesue Leppäveden Lepän 98-99- ja 00-junioreita, jotka kannustushuutojen lisäksi viihdyttivät tauolla yleisöä pelaamalla näytösottelun. Dynamo kiittää hienoa yleisöä!


Dynamo toistaiseksi voittamaton Monnarillla

KaDy-kassari Niila-Ville Laitinen poimi tililleen toisen peräkkäisen nollapelin, mitä voi futsalissa pitää melkoisen harvinaisena suoritteena. ”Nipsu” piti tämänpäiväistä ottelua helpompana kuin viikontakaista Mad Max –kohtaamista.

Ei tullut yhtä paljon vetoja, varsinkaan hankalia. Olisin kuitenkin ansainnut tähtiä… Tai en tiedä! vaatimattomana tunnettu Laitinen arvioi.

Voitto SoFo:sta oli KaDy:lle jo kuudes kotivoitto tällä kaudella. Yksikään joukkue ei ole onnistunut kaatamaan Dynamoa sen kotiluolassaan, ja ainoastaan Loiske on yltänyt tasuriin.


Tunnussana: R0ster1n laajuuS

Romaniasta vastikään kotiin ehtineet maajoukkuemiehet Jukka Kytölä ja Tomi Lahtinen ottivat SoFo:a vastaan ymmärrettävästi hieman tavallista pienemmät roolit, kun taas tasapainoisen treeniviikon alleen saaneet saivat enemmän vastuuta. SoFo-ottelu paljastikin Dynamon tämänhetkisen ehdottoman vahvuuden: rosterin laajuuden.

arapelaajakortti.jpg(Kuva: - Helppo pelata, kun on hyvät ketjukaverit, ottelun paras pelaaja Arash Muridiazd kommentoi onnistumistaan turhankin vaatimattomasti.)

Ratkaisijoita siis löytyy laajalta rintamalta. Tällä kertaa jokainen kadylainen voi sanoa onnistuneensa ihan ok:sti, mutta aloittavan ketjun nelikko Arash Muridiyazd-Miika Hosio-Mikko Kytölä-Jussi Kaihlajärvi nousivat tehoineen avainasemaan. Etenkin ottelun parhaana palkittu Muridiyazd tuntui kapuavan aivan uudelle tasolle vastuun myötä. Tehot 2+2 puhuvat omaa kieltään.

Kun Dynamo vielä malttoi pelata puolustussuuntaan pääosin erittäin järkevästi – ainoastaan muutaman kerran SoFo-pelaaja pääsi haastamaan keskelle tuen unohdettua liian kauaksi –, voidaan sanoa vieraiden olleen täysin aseettomia. Hallitsematonta päästä-päähän –surffailua ei tänään nähty lähimainkaan samassa määrin kuin viikko sitten. Syynä tähän voi pitää yhtäältä kadylaisten nopeaa reagointia vastustajan saadessa pallon - tilanneprässi tai lujaa omaa maalia vartioimaan - ja toisaalta sitä, että vastahyökkäyksissäkin Dynamon pelaajista joku aina muisti jäädä pyyteettömästi varmistamaan.

KaDy-leirissä kypsä voitto täytyy nollata kuitenkin hyvin pian, sillä nöyrää acennetta tarvitaan jälleen huomenna. Dynamo matkaa Tampereelle, jossa sitä vastaan acettuu sarjajumboksi jumiutunut ACE. Opiskelijaderby alkaa Spiral-hallissa klo 13!


Veikkaustähdet:
*** Arash Muridiyazd (KaDy)
** Miika Hosio (KaDy)
* Mikko Kytölä (KaDy)

Joukkueiden parhaat:
KaDy: Arash Muridiyazd
SoFo: Vladislav Gussev

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:00Kytölä MikkoMuridiyazd Arash
2 - 009:21Muridiyazd ArashHosio Miika
3 - 015:37Hosio MiikaMuridiyazd Arash
4 - 017:46Kytölä JukkaTakala Mikko
5 - 028:16Juvonen MatiasTakala Mikko
6 - 030:22Muridiyazd ArashKytölä Mikko
7 - 032:38Huhtanen KerkkoLaitinen Niila-Ville
8 - 035:43oma maaliEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Matinaro MikkoKeltainen
00:00Jalloh AlimamyKeltainen
00:00Karjalainen PekkaKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Hosio Miika
Kenttäpelaajat
10Keskinen Jere
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
15Mäkiniemi Juho
Kenttäpelaaja