Pelatut ottelut

1.4.2014 19:30
KaDy - Tervarit1 - 2 » 30.3.2014 14:00
Tervarit - KaDy2 - 1 »

Liigakauden 2013-14 kumppanit

KaDy on solminut kaudelle 2013-2014 joukon yhteistyösopimuksia, joiden tavoitteena on turvata joukkueen taival liigan mitalipeleihin sekä laajemmassa mittakaavassa tukea seuran työtä koko Jyvässeudun futsaltoiminnan kehittämiseksi.

 

pronssi.jpg(Kuva: KaDy:n yhteistyökumppanit saavat seuran ottelutapahtumien kautta näkyvyyttä valtakunnallisesti kattavalla alueella. Kuvassa KaDy-perhe kotiluolassaan Monnarilla pronssijuhlissa.)

 

Pääyhteistyökumppani Jyväskylän yliopisto sekä muut tärkeimmät kumppanit

KaDy:n pääyhteistyökumppanina liigakaudella 2013-2014 toimii Jyväskylän yliopisto. Tämän lisäksi tärkeitä kumppaneita KaDylle ovat jo vuosien ajan seuraa tukeneet Sonaatti ja OP-Kiinteistökeskus (OPKK) sekä nyt alkaneelle kaudelle mukaan tulleet Keskisuomalainen, Kylpylähotelli Peurunka, Total Kiinteistöpalvelut ja Shaker. Myös Kariteamin kanssa yhteistyötä syvennettiin merkittävästi alkanutta kautta silmällä pitäen.
 
Jyväskylän yliopisto liittyy kiinteästi Dynamon historiaan, sillä vuonna 1995 perustettu Kampuksen Dynamon jalkapallojoukkue koottiin JY:n opiskelijoista. Jo nimensä puolesta kampukseen kytkeytyvä Dynamo tekee nykyään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä JY:n kanssa; lisäksi leijonanosa KaDy:n pelaajista opiskelee yliopistossa, jonka värejä KaDy:n opiskelijajoukkue KaDy Students on menestyksekkäästi edustanut sekä opiskelijoiden SM- että EM-kisoissa.


jyu-logo-hdpi.png


Sonaatti Oy on ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Fazer Food Services Oy:n yhteisyritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1997 lähtien.
 

 
sonaatti2.jpg

 
Sonaatti on ollut yhteistyössä KaDy:n kanssa seuran ensimmäisestä liigakaudesta 2009-2010 lähtien. Yhteistyö syveni entisestään seuraavalle kaudelle KaDy:n liigaotteluiden siirryttyä Monitoimitalolle, aivan Jyväskylän yliopiston kampusalueen ja useiden Sonaatti Oy:n toimipisteiden välittömään läheisyyteen, ja on jatkunut siitä lähtien kehittyen aina kausi kaudelta hieman eteenpäin.
 
Sonaatin liiketoiminta sijoittuu Jyväskylän yliopiston kampuksille, joten opiskelijat ja yliopistoväki ovat meille tärkeitä asiakkaita. Niin ikään Kampuksen Dynamon juuret ovat vahvasti samoissa piireissä kampuksella, joten meille on luonteva päätös olla omalta osaltamme edistämässä seuran toimintaa. Toivon yhteistyömme tuovan runsaasti positiivista näkyvyyttä Sonaatille, toimitusjohtaja Arto Maijala kiteyttää.
 

 
OP-Kiinteistökeskus puolestaan on asunto-kaupan markkinajohtaja niin Keski-Suomessa kuin valtakunnallisestikin ja osa Suomen suurinta finanssitaloa OP-Pohjola -ryhmää. Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus tarjoaa asuntokaupan kattavimmat palvelut Keski-Suomessa.
 
 
opkk2.jpg
 
 
OPKK toimi KaDy:n pääyhteistyökumppanina jo seuran ensimmäisellä liigakaudella 2009-2010, ja yhteistyö jatkuu samassa laajuudessaan myös tulevalla kaudella.
 
OPKK:lle yhteistyö KaDy:n kanssa on erittäin tärkeää, sillä olemme mukana paikallisesti useiden eri urheilulajien kanssa. Futsal on luonteeltaan erittäin dynaaminen ja nuorekas laji, joka kehittyy kaiken aikaa nopeasti, kuten myös oma organisaatiomme Keski-Suomessa, Janne Särkkä Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksesta kommentoi.
 

 
Keskisuomalainen tavoittaa sanomalehden ja netin kautta noin 262 000 eri ihmistä joka viikko. Paperisen lehden rooli on vahva. Rinnalle ovat rakentuneet sähköiset uutiskanavat. Voit seurata uutisia lehden lisäksi vaikka suoraan kännykästä tai tabletilta.
 

ksml22.jpg


 
- Keskisuomalainen haluaa olla lähellä lukijaa ja vahvasti paikallinen. Tarjoamme uutisia aina maakunnasta, kotimaasta ja ulkomailta, ja nimenomaan tässä tärkeysjärjestyksessä. Lehti tukee paikallisia harrastemuotoja, joista KaDy Futsal on hyvä esimerkki. Seuran nopea kehittyminen kuvastaa hyvin omaa toimintaamme, sähköiset viestimet kertovat kaiken aikaa nopeasti tapahtumista ympärillämme.Keskisuomalainen haluaa olla luomassa myönteistä kehityksen ilmapiiriä tukemalla niin seurojen kuin koko Keski-Suomen menestystä, kommentoi Ulla Herranen Keskisuomalaiselta yhteistyösopimusta heti tuoreeltaan.

 
Ravintola Shaker on Jyväskylässä jo kohta kymmenen vuoden ajan palvellut valopilkku, joka tähän päivään mennessä on vakiinnuttanut paikkansa Jyväskylän yöelämässä ja saanut tunnettavuutta cocktailiensa vuoksi myös ympäri Suomen.
shaker.png

 
 - Shaker tukee myös paikallisella tasolla monia potentiaalisia urheiluseuroja, joten KaDy oli loistava yhteistyökumppari tälle kaudelle. Olemme todella innoissamme tulevasta kaudesta ja tsemiä KaDylle lähestyvään avaukseen, kommentoi Shakerin ravintolapäällikkö Antti Kuitunen.

 
 
 

 
070307_total_logo.jpg
 


"Total Kiinteistöpalvelut Oy on merkittävästi mukana paikallisesti eri urheilusponsoroinneissa. Nyt solmittu sopimus KaDyn kanssa osaltaan vahvistaa markkinointiamme. Tuotamme myös KaDyn kotipelien järjestyksenvalvontapalvelut. Uskomme vahvasti hyötyvämme molemmin puolin yhteistoiminnastamme. Menestystä kauden peleihin"
, toivottaa Reijo Kujala Totalilta.

 
 
kariteam1.jpg

 
 - Kävin katsomassa hyvän yhteistyökumppanimme Ville Ruuskan kutsumana KaDyn peliä joitakin vuosia sitten. Futsal teki minuun hyvän vaikutuksen. Peli oli nopeaa, se vaati nanosekunnissa reagointia, erityisesti oikeaa liikettä ja ajoitusta. Kaiken lisäksi peli oli värikästä. Tunnistin pelin elementit myös Kariteamin toimintatavaksi.” vastaa Karin markkinointijohtaja Harri Nieminen kysymykseen, miksi Kariteam ja KaDy tekevät yhteistyötä.
 

 
peurunka_logo_3.jpg


 

Peurungan laaja palvelukokonaisuus on kasvanut uudistuneen kylpylän lisäksi mm. uusilla liikuntatiloilla sekä liikunta- ja tapahtumakeskus Peurunka Areenalla joka mahdollistaa monipuolisesti eri lajien harrastamisen Peurungassa. Oman monipuolisuutensa lisäksi Peurungan laajuuden avaimena on verkostoituminen.

- Peurungalle on tärkeää tukea ja tehdä yhteistyötä paikallisesti eri lajien harrastajien kanssa. Tarjoamme monipuoliset tilat eri liikuntamuotoihin ja haluamme osaltamme auttaa yhteistyökumppaneitamme menestymään. Peurungassa on myös vahva asiantuntijuus liikuntaan ja hyvinvointiin, haluamme olla edelläkävijöitä toiminnan kehittämisessä ja KaDy puolestaan edustaa oman lajinsa osalta nopeasti kasvavaa toimintaa ja dynaamista seuraa. Yhteistyössä KaDyn kanssa haluamme myötävaikuttaa lajin kehittymiseen ja kasvuun harrastemuotona liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, kommentoi Peurungan markkinointipäällikkö Tiina Björk.

 
Muut yhteistyökumppanit kattavat kirjavan joukon alojensa erityisosaajia.

 
Edellä mainittujen lisäksi KaDy:n toiminnassa on mukana kasvava joukko muita yhteistyökumppaneita, joiden asiantuntevia ja toimivia palveluita seuran on ilo hyödyntää. Näitä ovat tällä hetkellä mm. seuraavat yritykset:
 
 

Mukaan yhteistyökumppaniksi?

 
 
KaDy Futsal etsii kaiken aikaa uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan osaa seuran, Jyvässeudun ja koko valtakunnan futsal-toiminnan kehitystyöhön. Tarkoituksenamme on saada myös kentän ulkopuoliset asiat tämän hetkistä urheilullista tasoa vastaaviksi, joten alkaneella kaudella erityisinä tavoitteina pidämmekin ottelutapahtumien markkinoinnin kehittämistä sekä yhteistyökumppanipohjan laajentamista.
 
Jos edustamasi yritys tai yhteisö on kiinnostunut olemaan mukana jälleen yhdessä jyväskyläläisen pääsarjapalloilun menestystarinassa, ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse jussi.vaisanen@kadyfutsal.net tai puhelimitse 040 939 1827, niin katsotaan josko saisimme molemmille osapuolille hedelmällisiä yhteistyökuvioita aikaiseksi!