Sievi Futsal - KaDy (6 - 2)

Aika: 6.1.2011 17.00
Paikka:

KaDy jäi kovakuntoisen Sievin jalkoihin

KaDy:n 39 päivän tauko liigaotteluista päättyi loppiaisena Sievi Futsalin vieraana. Tuon reilun kuukauden aikana Sievi oli napannut kolme voittoa ja venyttänyt voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi.

Sievi Futsal vei ottelua alusta alkaen ja siirtyi 1-0 johtoon, kun tarkasti ennen ottelua skoutattu Radik Akhmetkhanov paljastuikin vasenjalkaiseksi ja ampui haaston päätteeksi alakulmaan.

Matias Juvonen toi KaDy:n tasoihin puskemalla takaraivollaan pallon maaliin hieman sekavan tilanteen päätteeksi. Syöttäjäksi maaliin merkattiin Kimmo Tolvanen. Juvosen osuma jäi vierasjoukkueen ensimmäisen puoliajan ainoaksi ilonaiheeksi isäntien tehdessä seuraavat neljä maalia.

KaDy:n liigahistorian kenties huonoin puoliaika ei paljon toisella puoliajalla parantunut, vaikka Tolvanen kavensikin reilun minuutin kohdalla kuuden metrin rangaistuspotkusta lukemiksi 5-2. Tilannetta edelsi Sievin Antti Peuran ulosajo.

Dynamo otti lentävän maalivahdin käyttöön jo hyvissä ajoin, mutta maaleja ei nähty kuin yksi ja sekin vierasjoukkueen päähän, kun Sievin kapteeni Henri Heikkilä käytti vielä viimeisen kerran hyväkseen KaDy-puolustuksen nukkumisen. 6-2 -loppunumerot olivat tapahtumiin nähden oikeutetut.

- Sievi oli tänään yksinkertaisesti parempi joukkue, totesi KaDy-valmentaja Tero Kelhälä ottelun jälkeen.

KaDy:n tehot: