Aika: 17.11.2010 19.00
Paikka: Huhtaharju
Sarja: Futsal cup

Laulukuoro kutsuu

KaDy:n kakkosjoukkue ei onnistunut tiputtamaan toista Ykkösen joukkuetta ulos cupista, vaan joutui taipumaan PJK:lle. Kotijoukkue ei saanut koko ottelussa joukkuepuolustustaan kuntoon, vaan vastustajalle annettiin liikaa sekä tilaa että aikaa.

Edes maajoukkuemies Matias Juvosen saapuminen joukkueen avuksi ei riittänyt nopeita vastahyökkäyksiä käyttäneen vastustajan kaatamiseen. Juvonen kuitenkin kantoi vastuuta ja iski ottelussa kaksi maalia. Toisena onnistujana mainittakoon Visa Eräjärvi, joka erottui rauhallisuudellaan ja harhautuksillaan.

Peliote menetettiin
liian helposti

Dynamo johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-1, tosin PJK oli ottelussa hallitsevampi osapuoli. Kaikki näytti hyvältä vielä kaksitoista minuuttia ennen ottelun loppua, kun Juha Korhonen siirsi kotijoukkueen 4-2 -johtoon illan toisella maalillaan. Lopuista osumista vastasikin sitten ykkösdivarissa pelaava vierailija.

PJK viimeisteli nopeassa tahdissa, tuurilla ja taidolla, kolme maalia ja pakotti Dynamon pelaamaan reikäpaidalla. Minkäänlaista pyöritystä Dynamo ei miesylivoimastaan huolimatta saanut aikaan. PJK sen sijaan teki vielä kaksi maalia tyhjiin, ja niin toinenkin Dynamo-perheen joukkueista tippui cupista.

Katseet tulevaan

Pelaaja-valmentaja Samu Kytölä nähtiin tällä kertaa kentällä, kun Kerkko Huhtanen otti vastuuta peluuttamisesta. Kytölä oli tappiosta huolimatta tyytyväinen omiensa taisteluilmeeseen.
-Vastustaja oli tänään parempi. Silti peli olisi ollut voitettavissa, mutta nyt kävi näin. Joukke taisteli hienosti, joten ei tätä kannata jäädä murehtimaan. Kakkosjoukkueella pelit jatkuvat jo viikonloppuna, joten siirretään ajatukset jo sinne. PJK:lle onnittelut voitosta, Kytölä kommentoi.

KaDy:n tehomiehet: