KaDy - Mad Max (6 - 0)

Aika: 21.1.2012 14.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


Dynamo nollasi "asfalttisoturit"

KaDy:n kotisaldo oli jo ennen Mad Max -peliä vakuuttava: 4 voittoa ja 1 tasapeli. Nyt voittosarakkeeseen rapsahti vielä puhdas 6-0 -voitto valkeakoskelaisista. Epäselvyyttä paremmasta ei tänään ollut, vaikka maxit kunniakkaasti taistelivatkin ja vaikka heidän maalivahtinsa Antti Heikkilä onnistuikin torjumaan lukuisia "varmoja" maaleja.

nipsu3.jpgJos oli vieraiden veskari vireessä, niin samaa voi sanoa myös KaDy-kassari Nipsu Laitisesta. Kauden ensimmäinen nollapeli vaati lukuisia tyylikkäitä venymisiä. Ilman molempien maalivahtien loistopeliä olisi taululla komeilleet varmasti täysin säädyttömät lukemat.

(Kuva: "Minne ajattelit vetää?" Nipsu oli tänään tulessa: ensimmäinen vaan ei viimeinen nollapeli tällä kaudella!)


KaDy aloitti, jatkoi ja lopetti

Dynamon karuselli pyöri kokonaisuudessaan varsin mallikkaasti, ja pelin juoni muistutti erehdyttävästi viimeviikkoista PoPa-peliä. Kissa-hiiri -leikin idea oli siinä, että KaDy piti palloa etsien paikkoja penetroiville syötöille. Maxien saatua pallon haltuunsa pyrkivät he nopeasti saamaan pallon ylös - lähes poikkeuksetta kehnoin tuloksin, sillä Dynamo oli terävänä myös puolustussuuntaan.

Voittomaalin iski loukkaantumisesta ilmeisen hyvin jo nyt palautunut KaDy-kapteeni Mikko Kytölä; esityön osumaan teki väkevästi tänään vääntänyt Jussi Kaihlajärvi. "Kaihlis" viimeisteli myös ottelun viimeisen maalin tyhjiin kiukkuisen liukunsa päätteeksi.

Kontrolli pettää hetkeksi, Huhtasen absit rietää hätiin

Toisen jakson alussa Dynamon peli takkusi pahemman kerran, ja "asfalttisoturit" pääsivät kokeilemaan onneaan kolikonheittoa muistuttavassa päädystä päätyyn -surffailussa. Tässä kohden draaman kaarta Nipsu Laitinen oli mies paikallaan. Lopun suhmuroinnille pisti kuitenkin hyvin pian kotijoukkueen parhaana palkittu Kerkko Huhtanen, joka vatsalihaksillaan ohjasi  Matias Juvosen takatolpalle suuntautuneen kudin maaliin saakka.

Tämän jälkeen ja ennen Kaihlajärven 6-0 -sinettiä Max-verkkoa pöllyttivät vielä letkeälantioisuutta läpiajossa osoittanut Arash Muridiyazd sekä toistamiseen pyyteetön Huhtanen, jonka jo tutuksi tulleet "kiikaritehot" joutivat vihdoin mäkeen.

Tästä on ihan ok jatkaa, sillä KaDy nousi sarjassa kolmannelle sijalle ja jatkoi hienoa tappiottomien kotiotteluiden sarjaa. Dynamon kotitaikaa saapuu seuraavan koettelemaan sarjanousija SoFo ensi lauantaina 28.1. Tervetuloa jälleen Monnarille - luvassa mitä todennäköisimmin komeita miehiä, kauniita maaleja!


Veikkaustähdet:

*** Jukka Kytölä (KaDy)
** Niila-Ville Laitinen (KaDy)
* Matias Juvonen (KaDy)

Joukkueiden parhaat:

KaDy: Kerkko Huhtanen
Mad Max: Antti Heikkilä


Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:35Kytölä MikkoKaihlajärvi Jussi
2 - 006:15Lahtinen TomiJuvonen Matias
3 - 025:21Huhtanen KerkkoJuvonen Matias
4 - 027:32Muridiyazd ArashHosio Miika
5 - 034:34Huhtanen KerkkoKytölä Jukka
6 - 039:27Kaihlajärvi JussiEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Hosio Miika
Kenttäpelaajat
10Keskinen Jere
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja