Aika: 13.3.2011 15.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Pudotuspelit

Rutinoitunut GFT haki vierasvoiton - elämä pelissä Espoossa keskiviikkona

KaDy:lla oli kotonaan saumat körötellä suorinta tietä Futsal-Liigan finaaleihin, sillä se onnistui kaatamaan suursuosikki GFT:n eilen Espoossa lukemin 2-3 välieräsarjan ensimmäisessä osaottelussa. Dynamon hyvä pudotuspelihenki ja ennätysyleisö (222 katsojaa) eivät kuitenkaan riittäneet "kultaisten" nujertamiseen toistamiseen kahden päivän sisään. GFT ei sortunut enää vastustajansa aliarviointiin ja paineli vakuuttavaan 1-4 -voittoon. Nyt välieräsarja ratkaistaan keskiviikkona Espoossa.

Ensimmäinen jakso oli siistiä ja tasaista peliä, jossa kumpikin joukkue piti palloa vuoronperään ja etsi heikkoja kohtia vastustajan patteristosta. Yksi sellainen löytyi viiden minuutin kohdalla, kun GFT:n kikkamaakari Henrik Henriksson pääsi KaDy:n pohjapelaajan estelyistä huolimatta kääntymään ja siivuttamaan pallon takayläpesään.

Loppujakso valssattiin taas tasatahtiin. Kotijoukkue oli vastustajaansa verrattuna lähempänä maalintekoa, mutta ikuisuusongelma oli jälleen hiipinyt KaDy-leiriin - kun ei osu, niin ei osu. Koppiin yhden maalin tappioasemassa; kaikki oli vielä mahdollista.

Takaa-ajo jäi ohueksi

KaDy jaksoi reilun neljäsosajakson, kunnes vieraat rokottivat jälleen. Teemu Terho siirsi ahterillaan KaDy:n pohjapelaajan sivuun ja tuikkasi lähietäisyydeltä joukkueensa 0-2 -johtoon. Maali oli Dynamolle sen verran suuri järkytys, että se päästi perään vielä kolmannenkin. Tällä kertaa maalin kuurasi Ville Spangar, jonka osuma oli jo miehen kolmas tässä välieräsarjassa.

Toisen erän loppupuoliskolla Miikka Järvenpää herättä vielä toiveita takaa-ajosta siirtämällä pallon taka-alakulmaan Antti Maltsinin kanssa pelatun seinäpelin päätteeksi. KaDy:n reikäpaitapeli jäi kuitenkin tehottomaksi, ja viime sekunneilla Jarkko Reinikka - GFT:n maajoukkuepelaaja nro. xx - pääsi kuittaamaan 1-4 -loppulukemat tyhjänä ammottavaan nuottaan.

Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1. Finaalipaikkaan tarvitaan kaksi voittoa. Keskiviikko on kadylaisten osalta anottu töistä vapaaksi, sillä silloin jaetaan taivaspaikkoja Leppävaaran urheiluhallissa.

KaDy:n tehot: