GFT - KaDy (1 - 0)

Aika: 30.10.2010 15.00
Paikka:

Syöttöhassit Dynamon riesana

KaDy taipui tappioon ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun espoolainen kestomenestyjä GFT sai kairattua pallon kertaalleen vieraiden nuottaan. Vaikka kaikkiaan ottelussa nähtiin harvinaisen vähän todellisia maalintekopaikkoja, olisi Dynamo voinut rankaista ensimmäisen jakson vaarallisista vastahyökkäyksistä - mutta jälleen kerran viimeistely ontui. Niinpä pisteet jäivät pääkaupunkiseudulle luvuin 1-0 (0-0).

Kuten numerot kielivät, odotetun kärkikamppailun johtoteemaksi nousi orjallisen tarkka puolustaminen. Ratkaisevan osuman survaisi keskivartalollaan sisään Lasse Lind Timo Lumivaaran syötöstä, kun toista jaksoa oli ehditty yli puolen välin.

KaDy-luotsi Tero Kelhälän piipahdus lehdistötilaisuudessa jäi perin lyhytsanaiseksi. Miehen elkeet kertoivat kuitenkin siitä, että lukuisat harhasyötöt, joihin punamustat toistuvasti sortuivat, eivät olleet valmentajan mieleen.

- Meillä on ensi viikon keskiviikkona cupin peli Ilvestä vastaan. Siihen tulee muutoksia, Kelhälä tylytti.

KaDy on nyt neljästä pelaamastaan liigapelistä voittanut kaksi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt yhden. Jos jotain hyvää haluaa kirvelevän tappion jälkimainingeissa hakea, lienee jonkinlainen lohdutus se, että Dynamon nuottaa on heilutettu vaivaiset kolme kertaa. Puolustus siis toimii - milloin alkaa soimaan vastustajan päässä?