KaDy - Sievi Futsal (8 - 4)

Aika: 6.4.2013 17.30
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Pudotuspelit


Lähtökohdat

Runkosarjan ylivoimainen voittaja KaDy vastaan ensimmäistä mitaliaan hakeva Sievi Futsal. Kahden taitofutsalia pelaavan joukkueen kauden viimeinen ottelu. Molempien riveissä paljon yksilötaitoa. Panoksena pronssi.

Joukkueiden yhteinen playoff-historia enteili kovaa taistelua ja kuumia tunteita, eikä ottelu tuottanut pettymystä. Monnarin lauantai-illassa nähtiin erinomaista futsalviihdettä, jonka lopputulos oli kotiyleisölle mieluinen.

Mikä ratkaisi

Ottelu oli neljän maalin marginaalista huolimatta loppuun asti tiukka ja mitalin arvoinen. Lopullinen ratkaisu nähtiin vasta minuutti ennen summeria, kun KaDy karkasi uudestaan kahden maalin johtoon Sievin hakiessa tasoitusta reikäpaidalla.

nippe2.jpgKaDy:n sähäkkyydestä kertoo, että moni sen maaleista syntyi pallonriiston tai voitetun kaksinkamppailun seurauksena. Tehokas prässi pakotti etenkin toisella puoliajalla Sievin kokeneetkin pelaajat syöttöharhoihin. Myös hermokontrolli piti vieraita paremmin, eikä KaDy:n virhetilin täyttyminen kymmenen minuuttia ennen loppua johtanut kuin yhteen kymppimetriseen, jonka Nippe Laitinen (kuvassa) torjui komeasti. Maalivahtipeli olikin yksi osa-alue, jossa KaDy oli vastustajaa parempi. Vanha Sievin-peikko Laitinen tuntui ehtivän ulokkeineen kaikkialle ja tarjosi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa.

Pahiten Sieviä puri oma koira Miika Hosio, joka taikoi niin monta maalia, että kuuluttajakin sekosi laskuissa. Pöytäkirjan mukaan osumia syntyi lopulta viisi kappaletta - kova suoritus pronssiottelussa!

Vaikka pronssi on takapakkia kahden hopean jälkeen, kausi on huomattavasti mukavampi päättää voittoon.

Erikoista

kaihlos.jpgKaDy:n parhaaksi valittiin vain toisen puoliajan pelannut Jussi Kaihlajärvi (kuvassa). "Kaihlis" ehti vähäisestä peliajasta huolimatta syöttää peräti neljä maalia, joista kolme oli Hosion käsialaa. "Kaihlikselta" nähtiin myös kaksi tahatonta puolivolttia ja äärimmäisen fyysistä taistelua, joten palkinto meni ihan oikeaan osoitteeseen.

Kausi on ohi, ja on aika kiittää kotiyleisöä sekä yhteistyökumppaneita tuesta. Päätavoite eli mestaruus meni sivu suun, mutta runkosarjan ylivoimainen voitto, pronssimitali ja Super cupin sekä Futsal cupin mestaruus tekevät kaudesta menestyksekkään. Kiitos teille, jotka mahdollistitte tämän.

Syksyllä nähdään, terveisin KaDy-Hirviö!

Palkitut:
KaDy:n paras: Jussi Kaihlajärvi
Sievin paras: Dragan Pejic

Yleisöä:
189 kpl
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 102:27Tirkkonen RamiJunno Jarmo
1 - 113:06Kytölä MikkoEi syöttäjää
2 - 116:00Hosio MiikaHuhtanen Kerkko
2 - 222:24Akhmetkhanov RadikJunno Jarmo
3 - 225:46Hosio MiikaKaihlajärvi Jussi
4 - 226:24Hosio MiikaMuridiyazd Arash
5 - 229:34Kytölä JukkaLahtinen Tomi
5 - 331:05Pejic DraganErceg Nikola
5 - 438:29Pejic DraganPakola Joni
6 - 439:01Hosio MiikaKaihlajärvi Jussi
7 - 439:31Hosio MiikaKaihlajärvi Jussi
8 - 439:45Kytölä MikkoKaihlajärvi Jussi
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Laitinen Niila-VilleKeltainen
00:00Akhmetkhanov RadikKeltainen
00:00Pejic DraganKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Hosio Miika
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja