ESC - KaDy (0 - 7)

Aika: 3.11.2012 16.30
Paikka:

Lähtökohdat

Sarjanousija ESC oli kaatanut Dynamon viime kauden Futsal Cupin välierässä lukemin 1-3. KaDy-leirissä tappio rankattiin rehellisesti yhdeksi joukkueen historian karvaimmista.

Nyt edessä oli revanssi. KaDy oli aloittanut kauden hienosti neljällä voitolla. ESC sen sijaan oli onnistunut kaapimaan kasaan vain kaksi tasapelipistettä. Ennakkosuosikista ei siis ollut epäselvyyttä.

Tammisaari tiedettiin kuitenkin ikäväksi paikaksi pelata jo yksin kovaäänisen ja erittäin monilukuisen yleisön takia. KaDy:n haasteena oli nollata ESC:n tehokkaat vastahyökkäykset ja luoda riittävästi maalitilanteita pallonhallinnan kautta.

Mikä ratkaisi

KaDy:n järjestelmällinen hyökkäyspeli toimi ihan mukiinmenevästi ESC:n hieman hajanaiseksi jäänyttä puolustuspakettia vastaan. Maalit syntyivät kuitenkin pääasiassa erikoistilanteista ja 4 vs. 3 -pelaamisella.

KaDy rokotti ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin kolme maalia, joista kaikki tulivat erikoistilanteista. ESC heikensi vielä osakkeitaan ottamalla kaksi punaista korttia. Ylivoimalla Dynamo rankaisi armotta myllytettyään ensin puolustajat väsyksiin.

Erikoista

Miika "Maagi" Hosio iski jo ensimmäisellä jaksolla hatullisen. Miehen lapikkaasta syntyi neljäskin maali, mutta kulmakuviosta tullut osuma merkattiin ESC:n omaksi maaliksi.

Hosio on nyt iskenyt vähintään hattutempun kolmessa edellisessä liigakamppailussa - hävytöntä, "Maagi"! Mies johtaa liigan maalipörssiä 10 osumallaan.